BSW Adviesgroep B.V.
  
  
 
Wat speelt er bij uw pensioen?

Hoe staat uw pensioen ervoor: tsunami of storm in een glas water? Door de ruime aandacht van de media is er nogal wat onrust ontstaan over pensioenen. De vraag is maar net of dat terecht is. Oordeel zelf over de zekerheden die ons pensioenstelsel biedt.

Lees verder
 
 
Ingrijpende veranderingen zorgverzekering

Per 1 januari 2011 gaat er veel veranderen bij je zorgverzekering. Ten eerste gaan de premies van zowel basis- als aanvullende verzekering fors omhoog. Ten tweede verandert de dekking van de basisverzekering. Ten derde kunnen de premies voor beide verzekeringen bij de verschillende verzekeraars flink uiteenlopen.

Lees verder
 
 
Zonder stress op wintersport

De piste lokt, het seizoen staat weer voor de deur. De bergen, de sneeuw, de borrel. Even ertussenuit, frisse lucht, bijkomen. Maar dan wel echt ontspannen, doordat je zeker weet dat je goed bent verzekerd. En dan draait het nog niet zozeer om zaken die kapot gaan, verloren raken of worden gestolen. Dat is vervelend, zonder meer. Maar veel belangrijker zijn de medische kosten, want die kunnen in het buitenland erg duur uitvallen.

Lees verder
 
 
Voorkom onderverzekering

Met een gerust hart denk je dat je alles goed verzekerd hebt. Maar zeker weten doe je dat pas na schade. Op zo'n moment wordt pas echt duidelijk hoeveel je gekocht hebt sinds de laatste keer dat je naar je polis keek. Hoeveel het kost om dat allemaal te vervangen. Hoeveel de waarde van je huis intussen is gestegen. Wat het kost om je huis te repareren, of te herbouwen na schade.

Lees verder
 
  
    
 
Velperweg 87 , 6824 HH ARNHEM
Postbus 2211, 6802 CE ARNHEM
T: 026-3622333, F: 026-3616064
E: info@bsw.nl, I: www.bsw.nl
 
    

Afmelden nieuwsbrief